Pulled paddo’s Lunchrappie.
Bereidingstijd: 15 minuten
Voor drie personen
Ingrediënten
180 gram pulled paddo's - Shoarma
1 paprika
Tomaatjes
Zoetzure ui
Stuk bosui
Botersla
1 avocado
6 stuks mini-tortilla's
½ knoflookteen
3 el vegan mayomenaise
Sriracha
Koriander
Olijfolie
Peper en zout
zo maak je ‘m
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de paprika in repen, de tomaten in kwartjes, snij de bladeren van de botersla grof, de bosui in stukjes en de avocado in nette reepjes (dit kan jij). Hak de knoflook fijn.
3. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de paprika en de pulled paddo’s 4 a 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op t op smaak met peper en zout.
4. Verpak de tortilla’s in aluminiumfolie en verwarm 2 a 3 minuten in de oven en pasop dat niet verbrand. Meng in een klein kommetje de mayonaise met de knoflook en peper en zout
5. Beleg 2 tortilla’s per persoon met de knoflooksaus, de botersla, de pulled paddo’s en de groenten. Verdeel de avocado eroverheen en top t af met de bosui en wat koriander en sriracha. Simpel