CREATIEF MET KASTANJES. ZEG EERLIJK HOE VAAK EET JE ZE OP TACO’S?
Bereidingstijd: 30 minuten
voor 2 personen
Ingrediënten
3 mais taco’s (krokant)
200 ml kokosmelk
150 gram gegaarde kastanjes
1 ui
80 gram komkommer
5 cherry tomaatjes
2 stengels verse koriander
4 blaadjes munt
1 rode ui fijne ringen
80 gram zoetzure komkommer in blokjes gesneden
Chipotle mayomenaise
Limoentje
150 gram Mexicaanse Pulled Paddo’s
zo maak je ‘m
1. Snipper de gewone ui snip snip snip. De rode ui mag je in fijne ringen of halve ringen snijden. Hak de komkjommer in blokjes en snijd de kleine tomaatjes in vier stukjes. Precies vier anders mislukt het hele recept.
2. Voor de kastanje kokos crème: doe de kastanjes in de pan met de ui en kokosmelk, en laat het lekker sudderen.
3. Gooi de taco’s in de oven en volg wat er op de verpakking staat zodat ze niet verbranden.
4. Bak ondertussen de Pulled Paddo’s in de pan, op lekker heet vuur zodat ze een bruin korstje krijgen.
5. Tja. Wat kunnen we nog zeggen. Garneren maar. Haal de kastanje crème van het vuur, de Paddo’s en de taco’s uit de oven. Zet alles op tafel en vul je taco met Paddo’s, kastanje crème, tomaat, komkjommer, ui, en zoetzure komkjommer. Top het af met chipotle mayomenaise, wat munt en koremejander naar smaak. Als je daar allergisch voor bent doe je het lekker niet. Limoensappie.
6. Hap.